Heb jij al een nieuwe zorgverzekering voor 2023 afgesloten?

zorgverzekering voor 2023, onbeperkte fysiotherapie

Het kan nog een behoorlijke uitdaging zijn om een keuze te maken, zeker als je verwacht om in 2023 van aanvullende zorg zoals fysiotherapie gebruik te maken. Heb jij nog geen nieuwe zorgverzekering voor 2023 afgesloten en ben je wel van plan om over te stappen? Dan heb je daar nog twee dagen de tijd voor!

Zorgverzekering voor 2023 afsluiten? Kijk eens naar DSW!

DSW is de afgelopen zeven achtereenvolgende jaren door consumenten uitgeroepen tot beste zorgverzekering. DSW heeft niet alleen hele betaalbare polissen, maar ook een zeer goed bereikbare klantenservice en een minimale administratieve belasting. Daarnaast heb je bij DSW de vrijheid om ook gebruik te maken van de diensten van ongecontracteerde zorgverleners, en laat deze verzekeraar de zorgverlener bepalen welke behandeling het beste is voor de consument.

Wanneer je kiest voor de AV-TOP polis van DSW, dan heb je een aanvullende verzekering waarbij 27 fysiotherapie behandelingen per jaar vergoed worden. De kosten van de basisverzekering plus de aanvullende verzekering bedragen dan €180,50 per maand. Hieronder zie je hoe DSW vergelijkt met andere zorgverzekeringen die wellicht aantrekkelijk zouden kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik cookies om ons website verkeer te analyseren.