Annette roordink

Annette Roordink (mede-eigenaar) is algemeen fysiotherapeut sinds 1984. Zij heeft veel ervaring in het behandelen van orthopedische aandoeningen en post operatieve behandelingen zoals bijvoorbeeld na knie– en heupoperaties (o.a. knie en heup prothesen). Het samen werken naar het beste resultaat door middel van een actieve revalidatie spreekt haar erg aan. Deze actieve vorm van samenwerken met de patiënt komt tevens goed van pas tijdens het behandelen van patiënten met perifeer vaatlijden (‘etalagebenen’). Annette is aangesloten bij het landelijke netwerk van Claudicatio net. Hierbij trainen mensen met vaatklachten in de benen volgens de laatste richtlijnen onder begeleiding van de fysiotherapeut.
Andere specialisaties van haar zijn:
– Pilates
– Mulligan mobilisaties
– Fascia therapie
– Medical taping
– Nordic Walking
– COPD/Covid

Annette werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG nummer: 19034861104

Tonnie Tijsterman

Tonnie Tijsterman (mede-eigenaar) is fysiotherapeute sinds 1986. Tonnie is gespecialiseerd in de psychosomatische fysiotherapie. Deze 3 jaar durende specialisatie richt zich op de dieperliggende oorzaak achter lijfelijke klachten. Vaak kan een emotionele blokkade leiden tot lichamelijke klachten dit alles met een wetenschappelijke onderbouwing. Als psychosomatisch fysiotherapeute gaat zij op zoek naar een fysiotherapeutische aanpak die invloed heeft op het gehele probleem. Hierbij zal zeer individueel gekeken worden wat de juiste aanpak is de mens als geheel is uitgangspunt hierin. Naast deze manier van werken heeft zij ook een grote affiniteit met de voetbalsport zowel zelf actief alsmede als therapeut langs de kant. Verdere specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Mulligan technieken
– Mindfulness
– Nordic Walking
– Adem training
– Trainen van verschillende doelgroepen
– COPD/Covid

Tonnie werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

BIG nummer: 79035188704

Sam Wennekendonk

Sam Wennekendonk is algemeen fysiotherapeut sinds 2006. Hoewel hij zich met alle denkbare klachten aan het bewegingsapparaat bezighoudt, heeft zijn grootste passie altijd gelegen bij orthopedische klachten, in het bijzonder klachten die gerelateerd zijn aan de (gehele) wervelkolom. Naast één op één behandelingen, heeft Sam ook veel training gegeven aan verschillende doelgroepen in groepsverband. Wat Sam het meeste in zijn werk aanspreekt is het feit dat hij met heel veel uiteenlopende mensen samenwerkt en daarbij een rol van betekenis kan spelen in hun herstel. Andere specialisaties van hem zijn:
– Master manuele therapie in opleiding
– Easy taping methode
– 4xT-methode

Sam werkt op maandag en woensdag.

BIG nummer: 0991417604