Fysiotherapie Waterlandhuis bestaat uit Annette Roordink en Tonnie Tijsterman, deskundige fysiotherapeuten met jarenlange ervaring in Purmerend. Vanaf februari 2015 zijn wij gevestigd op onze nieuwe locatie in het Waterlandhuis te Purmerend.

Wij staan u graag bij tijdens uw revalidatie en bij het herstel van uiteenlopende blessures. U bent bij onze fysiotherapie praktijk in goede en bekwame handen. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Als deskundigen van het dagelijks bewegen richten we ons op het lichamelijk functioneren,dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Wij beschikken over 3 mooie behandelkamers en een grote oefenruimte waar wij onze patiënten een scala aan training- en revalidatie mogelijkheden bieden.

Visie

Persoonlijke aandacht tijdens het behandelproces vinden wij erg belangrijk. Samen met u willen we werken aan een actieve benadering van uw klachten. Deze 2 ingrediënten zorgen volgens ons voor het beste behandelresultaat.

Samenwerking

Vanaf juli 2015 hebben de collega’s (Bernadette Rolsma en Nathalie Kool) van Active Physio zich ook in onze praktijk gevestigd. Zij zijn gespecialiseerd in oedeem- en oncologische fysiotherapie.