Meer mensen kiezen in 2016 voor een zorgverzekering met fysiotherapievergoeding

Van de mensen die voor 2016 zorgverzekeringen vergelijken bij Independer, kiest bijna de helft voor een fysiotherapiedekking. Dat is iets meer dan in 2015. Dit blijkt uit de vergelijkingen die op de website van Independer worden gemaakt.

Dekking fysiotherapie behandelingen
In totaal geeft 44% van de mensen op Independer aan dat ze een aanvullende verzekering voor fysiotherapie af willen sluiten. Naast de keuze voor een vergoeding van 9 behandelingen, is ook een vergoeding van 18 behandelingen populair. Een ruime vergoeding (27 behandelingen) of volledige vergoeding van fysiotherapie wordt een stuk minder gekozen. Maar dat is ook niet zo vreemd, aangezien er maar weinig zorgverzekeraars zijn die in 2015 een ruime of onbeperkte vergoeding bieden voor fysiotherapie.

Fysiotherapievergoeding per zorgverzekeraar
Bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering die de kosten voor fysiotherapie (gedeeltelijk) vergoed? Dan verwijzen wij u graag naar Zorgverzekeringwijzer.nl. Hier kunt u, door het invullen van een aantal gegevens, eenvoudig de beste zorgverzekering met fysiotherapievergoeding vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik cookies om ons website verkeer te analyseren.