Boekentip: Geen Gezweef – Koert van der Velde

Bij Fysiotherapie Waterlandhuis bieden we een Mindfulness cursus. En hoewel mindfulness steeds populairder wordt in Nederland, merken we toch dat er nog een aantal mensen wat aarzelend reageren wanneer het woord valt. Mindfulness, is dat niet heel erg zweverig? Wel, om juist die mensen kennis te laten maken met Mindfulness heeft Koert van der Velde het boek “Geen Gezweef” uitgebracht.

In “Geen Gezweef” gaat de auteur op onderzoek uit naar de werking, de oorsprong en de toekomst van mindfulness. Wat gebeurt er precies wanneer je aan mindfulness doet? Wat kun je ervan verwachten en wat niet? Wat is het belang van de religieuze oorsprong van mindfulness?

Alles onder het mom van wetenschappelijkheid en neutraliteit. Mindfulness hoeft niet zweverig of religieus te zijn. Het is maar net wat men er zelf van wil maken. Mindfulness is goed voor u. Het helpt u ontspannen, het helpt u te concentreren. Het werkt tegen depressie, neerslachtigheid en stress. Het richt zich op vooruitgang, groei en geluk. En wees eerlijk, dat willen we toch allemaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik cookies om ons website verkeer te analyseren.