Coronavirus update 1 mei 2020

Zoals u wellicht al heeft vernomen hebben fysiotherapeuten in Nederland groen licht gekregen om weer aan het werk te gaan.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) hebben een plan goedgekeurd dat is opgezet om de fysiotherapeutische zorg de komende periode “behoedzaam en stapsgewijs” op te schalen.

Concreet betekent dit dat wij nog niet 100% open zijn; we starten op dit moment met de noodzakelijke zorg. Aan de hand van richtlijnen, die zijn opgesteld door onze beroepsvereniging (KNGF) en het RIVM, bepalen wij of we een behandeling kunnen starten. Uiteraard zullen wij zo veilig mogelijk te werk gaan. Dit doen wij onder andere door de geldende hygiënemaatregelen in acht te nemen en in bepaalde gevallen persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Verder blijven de volgende regels gelden:

  • Wanneer u langskomt bij onze praktijk, kom dan alleen.
  • Zorg dat u maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig bent.
  • Bezoek ons niet wanneer u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts, of wanneer een van uw gezinsleden/huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten heeft.

We hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij maken gebruik cookies om ons website verkeer te analyseren.